Netwerk

Biz2Web gebruikt een netwerk van (dedicated) gevirtualiseerde servers. Daarbij maken we gebruik van de beste leveranciers die de industrie kent. Dat betekent niet dat er ook bij ons wel eens iets mis gaat en soms kunnen diensten dan ook een bepaalde tijd onderhevig zijn aan storingen.

Deze pagina biedt een overzicht van lopende storingen en geeft aan wat de status en voortgang omtrent een storing is. Tevens vind je hier details omtrent de verschillende servers die we hebben zodat je kunt bekijken hoe jouw diensten er momenteel aan toe zijn.

Indien je twijfelt of jouw diensten naar behoren werken vragen we je om altijd direct een e-mail te sturen aan [email protected] of om contact op te nemen via 024-6690526.

Actueel

Er zijn momenteel geen bekende storingen.

Eerdere meldingen

[OPGELOST] 3-5-2018: E-mailserver onbereikbaar na maintenance

[OPGELOST] 1-11-2017: Datacenter onbereikbaar door uitgevallen core router

[OPGELOST] 16-1-2017: Diensten offline in verband met stroomstoring in Amsterdam

[OPGELOST] 7-9-2016: Mailserver mail.biz2web.nl tijdelijk buiten werking n.a.v. geplande update

[OPGELOST] 1-9-2016: Mailserver email.biz2web.nl ontbrekende contactpersonen en onderschriften na update.

Realtime Statusoverzicht

Via http://status.biz2web.nl/ kun je altijd zien wat de huidige status van onze verschillende diensten en servers zijn.

Let op! Dit is een realtime en een historisch overzicht tegelijk. 

Om te zien of een service normaal functioneert hoef je enkel naar de 1e kolom van dit overzicht te kijken. Zie de afbeelding hiernaast.

Overige onderdelen bieden een overzicht van de status in de afgelopen periode (week) en details voor de langere periode nadat deze zijn geselecteerd.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over deze pagina of jouw diensten bij Biz2Web stuur ons dan een e-mail via [email protected]