Waarom moeilijk doen als het samen kan?

Bekijk onze pientere en waterdichte WordPress-oplossingen voor ondernemers

of

Ongeëvenaarde WordPress hosting

Onze hosting werkt volgens het HAAS-principe (Hosting As A Service™). Dit zorgt ervoor dat jouw website altijd optimaal werkt voor jouw bedrijf, zonder gedoe voor jou. Ons motto is "we've got you covered" en dus zorgt onze hosting er voor dat je website altijd up to date en veilig is en zodoende stabiel draait. Gaat er onverhoopt toch iets mis, na een update bijvoorbeeld, dan zorgen wij er voor dat je website zo snel mogelijk toch weer naar behoren functioneert. 

Wij begrijpen dat een website voor jou als ondernemer een middel is en niet een doel op zichzelf. We zorgen er dan ook voor dat onze hosting hierbij aansluit. Standaard is onze hosting daarom voorzien van een WordPress-installatie met diverse handige plugins. Zo tref je er naast SEO, Analytics en andere handige beheerdersplugins ook een groot aantal (conversiegerichte) premium plugins in aan die wij voor jou hebben geselecteerd en aangeschaft. Superhandig.

Handige WordPress APK

WordPress is een fantastisch systeem is voor het bouwen van je eigen website. Maar liefst 60% van de websites op het internet is gebouwd met behulp van WordPress. Vanwege zijn flexibiliteit kan WordPress echter ook een behoorlijke beproeving zijn voor een leek. WordPress is met recht een specialisatie geworden binnen het web development. Biz2Web heeft meer dan 5 jaar ervaring met WordPress en stelt deze expertise graag ter beschikking aan website-eigenaren met een WordPress-website.

Tijdens een WordPress APK bekijken we je website van voor en achter. Zo bepalen we waar voor jou het makkelijkst te realiseren groei valt met jouw website. We beoordelen het algemeen functioneren van de website en waarschuwen indien noodzakelijk voor mogelijke valkuilen. Daarnaast geven we je advies voor het verbeteren van de conversie van je website en passen desgewenst de voorgestelde verbeterpunten toe.

Uitzonderlijke web coaching

Het bouwen van een website wordt in veel gevallen overgelaten aan een web bureau. Deze bouwt na overleg met jou dan een website en biedt eventueel een bijbehorende training aan. An sich is er niks mis met deze manier van werken maar wij denken dat het niet meer van deze tijd is en dat het anders kan.

Zeker wanneer je voor WordPress kiest is de kans namelijk groot dat je ook zelf met je website aan de slag wilt. En bij de hierboven beschreven werkwijze kan het helaas nog wel eens voorkomen dat je uiteindelijk wel een website hebt die er mooi uitziet maar die eigenlijk niet doet wat je had verwacht. Je hebt als ondernemer immers geen idee wat je nieuwe website allemaal kan en hoe het precies werkt. Je was er immers niet bij toen de ontwikkelaar dit voor je bedacht.

Bij Biz2Web werken we daarom graag samen met jou als ondernemer aan je website. We noemen het daarom ook liever web coaching want we combineren de ontwikkeling van je website met de ontwikkeling van je bedrijf (online). Met recht een uitzonderlijk concept.

Jij als ondernemer leert van de meester zelf wat je website allemaal in zijn mars heeft. En onze expert kan putten uit jouw unieke kennis en jouw knowhow over je eigen business. Zo zorg je er samen voor dat je website beter presteert zonder allerlei moeilijk gedoe en leer je voor de toekomst ook hoe en wat je met je website allemaal kunt.

Bevlogen website support

Wanneer je een website hebt begint het avontuur eigenlijk pas echt. In ons idee is je website een "means to an end" en zul je die dus regelmatig moeten bijstellen. Wanneer je hier zelf de kennis niet voor hebt of gewoonweg de tijd niet aan wilt besteden dan helpen onze WordPress-experts je hier graag mee verder.

Al naar gelang jouw specifieke wensen kunnen wij pro-actief of op aanvraag veelvoorkomende beheertaken van je overnemen en voor je uitvoeren. Zo kun jij focussen op hetgeen dat er voor jou toe doet en maken wij ons druk om hetgeen waar wij goed in zijn. Jouw WordPress-website optimaal laten werken voor jouw bedrijf. Daarnaast weet je zo zeker dat de benodigde taken professioneel en met de juiste expertise worden uitgevoerd. Wel zo'n fijn gevoel.

Eerste klas web development

Traditioneel web development via Biz2Web is natuurlijk ook gewoon mogelijk. In sommige gevallen is het nu eenmaal zo dat je als ondernemer te druk bent om regelmatig samen te werken met onze expert. Of misschien denk je dat het samenwerken met onze expert jou niet direct iets oplevert? Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat onze web coaching niet voor iedereen is weggelegd. Ondanks dat wij dat als een gemiste kans zien voor jou als ondernemer helpen we je natuurlijk toch graag met je nieuwe website.

Na een intake met één van onze ontwikkelaars zal deze jouw website in een aantal fasen tot stand brengen. Gedurende dit proces zullen er evengoed contactmomenten zijn maar deze zijn meer dan bij web coaching bedoeld om de gemaakte stappen te evalueren en niet om samen die stappen te maken.

Twijfel je nog of Biz2Web wel iets voor jou is?

Je kunt direct aan de slag om meer resultaat te halen uit jouw WorPress-website. Dat kan eenvoudig via de onderstaande optie. Geheel vrijblijvend en zonder verdere verplichtingen. Twijfel niet langer maar begin vandaag nog.