Wat Klanten Zeggen…

Corine Brundelonlinemarketingacademie.nl

Hi Roel,

Ja sorry hoor, ik moet het toch weer even kwijt ... JIJ BENT GEWELDIG!!!​

Wat fijn dat je al zo snel reageerde, ik ga er nu mee aan de gang. Dankjewel!​

Eric van den Heuveleenhelderhoofd.nl

Hallo Saskia,

Hartelijk dank voor je interessante lezing gisteren in Veghel. Ik heb direct een aantal tips van je in praktijk gebracht.

Jacqueline Molemanjacquelinemoleman.nl
via LinkedIn

Saskia Frankena is een IT vakvrouw die zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Daarmee helpt ze ondernemers echt vooruit met hun website.

Ireen Laarakkervoorheen dutchdesignstarter.com nu balkonton.nl

Toen ik op zoek was naar een partner bij de ontwikkeling van het platform dutchdesignstarter.com, kreeg ik vanaf vijf verschillende onafhankelijke bronnen het advies eens met Saskia te gaan praten! En dat heb ik dus gedaan.

​Saskia (en Biz2Web) maken waar wat ze beloven. Saskia denkt mee, komt met oplossingen. Maar het belangrijkste is dat ze denkt in mogelijkheden en win-win situaties. Waarbij samen-werken centraal staat. Ze begrijpt beide delen van het woord samen-werken als geen ander en heeft me vaak van goede adviezen voorzien.

Oscar Bulthuisdestartersacademie.nl

Net als voor elke andere ondernemer, is het ook voor mij belangrijk dat ik me kan richten op mijn core business: startende ondernemers succesvol maken. Het is voor mij essentieel dat ik in mijn dienstverlening volledig kan vertrouwen op mijn online omgeving: mijn e-mail, autoresponders en mijn websites.

Biz2web is mijn steun en toeverlaat hierbij. Zij onderscheiden zich door hun heldere communicatie, doortastendheid, klantgerichtheid en hoge kwaliteit. Dank!

Marleen Derkspsycholoog bij Zoetermeer-Psycholoog.nl
via LinkedIn

Wij hadden met spoed een website nodig voor een groot project. Saskia heeft ons alle zorgen uit handen genomen en er stond al snel een goed werkende website, met een werkend betalingssysteem, die precies aan onze eisen voldeed. Sterke punten van Saskia zijn haar snelheid van reageren, flexibiliteit, de geleverde kwaliteit en het nakomen van de afspraken.

Gonny de Witonlinesecretaressebrabant.nl
via LinkedIn

Saskia Frankena is een bijzonder mens binnen een top bedrijf Biz2Web. Niet alleen weet zij heel goed om je bedrijf zo online neer te zetten (webshop/ membershipsite etc.) en je te laten nadenken (voortschrijdend inzicht) over de manier waarop jouw bedrijf online zichtbaar is. Zij ziet kansen en mogelijkheden en vertaalt dit. Ook helpt zij bij vraagstukken van jou als ondernemer door haar grote netwerk in te schakelen. Daarnaast is de hosting heel bijzonder - je koopt hosting en krijgt erbij een website ; kennisbank ; blogs met veel waarde ; geen zorgen meer over update die worden gedaan. Ik ben zijn meer dan fan van Biz2Web​