Wil jij ons helpen van Goed naar Great?

Biz2Web helpt jou met groeien van goed naar Great

Wij zien veel ondernemers worstelen met hun website, de social media en hun mailinglijst. Over hoe het moet en wat er slim is. Of gewoon met het idee dat ze “het internet op moeten”. Technostress dus.

Al drie jaar helpen wij met Biz2Web ondernemende vrouwelijke ondernemers (en eerlijk is eerlijk, ook mannen) om met hun business en hun boodschap zorgeloos online te zijn. En al meer dan drie jaar blog ik over allerlei onderwerpen die te maken hebben met jouw WordPress website en online business doen. Om JOU te helpen beter te worden, online en met jouw bedrijf.

En nu vraag ik jouw hulp!

The Sky is the Limit | Biz2WebWij geloven namenlijk dat jij als ondernemer een verhaal hebt dat de moeite waard is om gehoord te worden. Hoe beter je dit in de wereld kunt zetten, hoe meer mensen jij kunt bereiken, raken en dus helpen.

Zoals zovelen ben je niet alleen aan jouw business begonnen om de rekeningen te kunnen betalen. Ook jij hebt een grotere drive: een bijdrage die je wilt leveren, een missie, iets wat je voor jezelf wilt bewijzen of waar je hart van gaat huppelen.

Daarom is het des te belangrijker om zoveel mensen in jouw doelgroep te bereiken. Zodat jij jouw bijdrage kunt leveren en een verschil kunt maken.

Met Biz2Web willen wij daarin voor jou het verschil maken. Dat doen we al een hele tijd en we doen het best goed. Maar goed is niet goed genoeg. Zoals ik onlangs hoorde:

The Enemy of Great is Good

Wij willen Great zijn zodat wij nog meer ondernemers kunnen helpen met vragen en obstakels die hun online zichtbaarheid in de weg staan. Zodat JIJ nog makkelijker online succesvol wordt.

Wij willen namelijk heel graag weten:

  • Wat jou het meeste dwars zit, tegenhoudt of frustreert over jouw online zichtbaar zijn.
  • Wat je niet doet omdat je tegen de techniek aanloopt.
  • Waar je jezelf klein in houdt omdat je er tegen op ziet ‘iets’ met je website te doen.
  • Wat het is waarvan je het gevoel hebt dat je er eerst verstand van moet hebben om het te doen.

Wat zou voor jou het grootste verschil maken ten aanzien van jouw website, als dat opgelost was?

Het draait tenslotte om jouw verhaal, jouw bijdrage!

wijzende-vingerLaat het hieronder weten. Wat is jouw vraag, struikelblok of mysterie. Ik hoor het graag.

In ruil voor jouw hulp krijg je van mij toegang tot de exclusieve webinar versie van by far de meest populaire training die ik het afgelopen jaar gaf:  “Website Psychologie”. Hierin leer ik je de basisbeginselen van een goede website.

Ik zal daarbij ook de websites van een paar deelnemers onder de loep nemen. Dus wil jij die kans maken….wees er dan bij! Vul in het commentaarveld in waarmee wij jou kunnen helpen en krijg je toegang tot dit super leerzame webinar.

En….alvast bedankt dat jij ons helpt jou beter te helpen..

Sharing is Caring!

Saskia Frankena

“Ik wil dat Biz2Web de partij is waar jij je thuis voelt.” Met een achtergrond in de ICT en het onderwijs breng ik deze twee werelden samen. Handig bij het vertalen van jouw wensen naar een goede technische oplossing. Een oplossing die jouw business ook echt helpt.

Klik hier om te reageren

Laat een reactie achter: