Het Verhaal – Jacqueline Moleman van Exceed Expectations

Websites maken is mensenwerk. Werken voor en met de ondernemers die bij ons aankloppen.

Voor ons is het iedere keer weer een openbaring om te horen en zien wat onze klanten bezighoudt en drijft. En elke keer voelen we ons weer verrijkt.

Dat delen we graag met jullie, omdat wij geloven dat deze inspirerende mensen een verhaal hebben dat de moeite waard is om te delen.

Jacqueline Moleman

Jacqueline Moleman kennen we al lang en we zien hoe zij steeds weer met hart en ziel voor haar klanten bezig is en het voor zichzelf ook leuk houdt.

Het woord "genietwerken" komt dan ook vaak voor in haar vocabulaire.

Wat is de droom van Jacqueline?

Zoals veel ondernemers heeft ook Jacqueline een droom en een drive. In deze video hieronder vertelt zij daarover. 

Heb jij ook een droom en een drive te delen​? Vertel daar meer over in het reactieveld onder deze post. Delen = Inspireren!

Wat maakt een dag een goede dag voor Jacqueline?

Volgens ons een vraag waar men in het algemeen te weinig bij stil staat. Als je weet wat jouw dag een goede dag maakt kun je veel meer sturen om dat ook te creëren. 

Sta jij er wel eens bij stil wat jouw dag een goede dag maakt​? We zijn benieuwd wat jouw idee daar bij is.

Ben jij een ondernemer met ook een inspirerend verhaal? Laat het hieronder weten in het reactieveld. Op deze manier helpen we elkaar om betere ondernemers te worden en een mooie bijdrage te leveren. 

En ben jij of ken jij iemand die het ook verdient om zijn of haar inspirende verhaal te delen, ook dan horen we graag van je. Het komende jaar trekken we nog regelmatig het land in om met onze camera op bezoek te gaan bij ondernemers.

Sharing is Caring!

Saskia Frankena

“Ik wil dat Biz2Web de partij is waar jij je thuis voelt.” Met een achtergrond in de ICT en het onderwijs breng ik deze twee werelden samen. Handig bij het vertalen van jouw wensen naar een goede technische oplossing. Een oplossing die jouw business ook echt helpt.

Klik hier om te reageren

Laat een reactie achter: