Blogathon: de winnaars!

Banners 1e Nationale Blogathon | Biz2Web

WOW! We did it! De 1e Nationale Blogathon zit er op. Al was het gelijk ook een internationale met een deelname uit België er bij.

Al met al was het een waanzinnig mooie dag. Wij zijn echt trots op alle deelnemers die ieder voor zich hun grenzen verlegd hebben.

En de winnaar is……drumroll…

In de categorie meeste blogs:

Jacqueline Moleman met 10 blogs!
Geweldig Jacqueline hoe je dit op een planmatige en gedreven manier hebt weten te realiseren. Heel inspirerend voor ons weer. En van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat. Je zult met deze blogs heel veel (vrouwelijke) ondernemers inspireren.

In de categorie beste blog:

Mark C. Hoogenboom met 1 blog die gemiddeld werd gewaardeerd met een 9! Ook jij van harte gefeliciteerd Mark. Wij denken dat jij veel mensen aan het denken gaat zetten over kiezen.

De cijfertjes…

  • 12 aanmeldingen voor de ochtendsessie.
  • 5 deelnemers (eigenlijk 6).
  • 30 goedgekeurde blogs.
  • hoogste cijfer vakjury: een 9.
  • 15353 woorden in totaal geschreven.
  • De winnaar produceerde 10 berichten.
  • Elke deelnemer produceerde meer dan verwacht.

Door een hick-up in de techniek konden wij de blogs van Sandra niet beoordelen.

Niet slecht voor een online bijeenkomst van 4 uur via een webcam en een FB-groep. Want dat is technisch hoe we het hadden georganiseerd. En een goede locatie, dat scheelt ook een heleboel. DROOMvilla LUX was echt een droom wat ons betreft.

Maar bovenal hadden we winnaars. Mensen die het echt zijn gaan doen. Ondanks een technische hick-up hier en daar. Doelen hadden gesteld. Gewoon gedaan hebben wat de vraag was om te ontdekken dat het werkt! Je kunt in korte tijd een goede en waardevolle blog schrijven.
Want dat was de bedoeling: jullie als zakelijke bloggers laten ervaren dat dit kan.

Sowieso was het opvallend hoe goed de blogs geschreven waren en hoe prettig om te lezen. Dit bewijst eens te meer dat het Blogrecept van Saskia Steur echt werkt.

Een leerzaam event dus, voor ons en voor de deelnemers. En dat houdt niet op bij deze middag. Ook jij kunt prima met een groep mensen bij elkaar een mini-blogathon houden, je ervaringen delen via Facebook. Je hóeft niet te wachten tot de volgende Blogathon die wij op 6 november organiseren 😉.

Wil je het geheel nog een keer terugkijken, dan kan dat ook.
(we gaan deze nog editen)

LEER OOK VAN ELKAAR!
Kijk bijvoorbeeld eens naar uitslagen. Volg de mensen die daar staan vermeld. Schrijf je in op hun lijst. Zij waren degenen die het presteerden om in een middag tijd 2 tot 10 blogs te produceren en hebben daarmee de smaak van het bloggen al te pakken gekregen. Dat kun jij ook!

Imiteer, inspireer en leer (van) elkaar!

Je hoeft het echt niet alleen te doen. Mocht jij nog vastlopen met je blog, laat het onder aan dit artikel weten. Bij de deelnemers gingen er gisteren bijvoorbeeld al stemmen op om op lokaal niveau mini-blogathons te organiseren.

Wacht dus niet tot 6 november de volgende (Inter)Nationale Blogathon is. Help elkaar elke maand of om de 2 weken met bloggen. Maak er mini-wedstrijdjes van. Dan wordt het leuk en leerzaam tegelijk.

Mocht je op zoek zijn naar zoiets, of heb misschien behoefte aan andere vorm van ondersteuning? Voel je vrij om onderaan dit artikel te reageren en geef aan wat je zoekt.

We horen graag van je! Voor nu rest ons enkel te zeggen … Op naar de volgende Blogathon en alvast een heel fijn (en hopelijk zonnig) weekend gewenst.

Happy blogging! En vergeet niet te laten weten wat jij nodig hebt om te gaan bloggen.Laat hieronder een reactie achter

Het Blogathon-team
Roel van Bommel, Saskia Frankena, Saskia Steur

Sharing is Caring!

Saskia Frankena

“Ik wil dat Biz2Web de partij is waar jij je thuis voelt.” Met een achtergrond in de ICT en het onderwijs breng ik deze twee werelden samen. Handig bij het vertalen van jouw wensen naar een goede technische oplossing. Een oplossing die jouw business ook echt helpt.

Klik hier om te reageren

Laat een reactie achter: