Managed WordPress hosting... duidelijk! Maar wie managed jou?

Biz2Web Hosting as a Service levert je klanten sublieme WordPress hosting en jou directe toegang tot onze experts voor al jouw vragen.

Bij Biz2Web hebben we passie voor WordPress en lol in ons werk. Dat delen we graag met jou.

Je bent vast bekend met WordPress. Anders las je deze pagina niet. Misschien werk je er mee voor de websites van je klanten. Of je bent van plan om dit te gaan doen. 

Waar je tegenaan loopt is dat de techniek achter WordPress niet jouw core business is. Je wordt er niet blij van. Of je weet er gewoon niet genoeg van af. Daar wil je dus liever ver vandaan blijven.

Je bent zeker niet de enige. Om die reden hebben we ooit iets heel pienters bedacht. Een waterdichte methode om de techniek die je telkens gebruikt om een website op te starten weg te automatiseren.

Dat betekent: geen gedoe. Wij hebben nooit gedoe met het inrichten van een database, de plugins of een thema. Alles is na het aanmaken van een website meteen klaar om aan de slag te gaan met de inhoud voor een klant. 

Biz2Web HaaS is de meest effectieve manier om WordPress websites uit te rollen. Klik, klik, klaar…inclusief instellingen en licenties. Direct automatisch back-ups, updates en monitoring.

Wel zo handig en bovenal... super effectief. Om de technostress bij je klant weg te nemen bijvoorbeeld... Hoe vaak we dat al niet hebben gezien sinds we deze methode gebruiken. 

Na het aanmaken van een website (1 minuut werk) tegen een klant kunnen zeggen: "Zo dat was de techniek, nu de inhoud" is een enorm krachtig gegeven. Want dan kun je direct tot de kern van het probleem komen, hun business online laten werken. Hoe ga je dat doen?

Laten we eerlijk zijn: uiteindelijk is dat jouw grootste uitdaging. De wensen van jouw klant zo goed mogelijk online presenteren. En dat is eigenlijk helemaal geen technisch probleem.

Daarom mag de techniek ook nooit de belemmering zijn. Jouw expertise is jouw meerwaarde. De gebruikte techniek moet dat gegeven faciliteren zo vinden we bij Biz2Web.

Biz2Web HaaS is ideaal voor dienstverleners bij wie een website wel een rol speelt maar niet de hoofdrol heeft.

Superman hosting met HaaS door Biz2Web

In het kort

 1. Rol direct websites uit inclusief jouw eigen standaard instellingen.
 2. Direct aan de slag met de inhoud van een website i.p.v. allerlei plugins en thema's.
 3. Eenvoudig templates of kopieën maken van eerdere websites in het systeem.
 4. Betrouwbare backups van alle websites en het hele systeem. Slaap je gewoon beter van.
 5. Rechtstreeks contact met een expert voor eventuele (technische) vragen waar jij tegenaan loopt.

Do what you do best, outsource the rest

Wijze woorden. En ze klinken je vast wel bekend in de oren. Ook jij weet het wel. En toch... als het op hosting aankomt wordt het ineens een stukje lastiger. Helemaal als het gaat om hosting voor je klanten. Dan zie je door de bomen het bos niet meer. Zoveel aanbod, maar wat ​zeggen al die specs?

Waar kun je dan het beste naartoe? Wie vertrouw je die klanten nou toe? Als het om je klanten gaat wil je gewoon een partij waar je mee kunt samenwerken. Die er gewoon is wanneer het een keer echt mis gaat. Waar kun je ook terecht als het niet direct nijpend is maar je toch wel even wat hulp kunt gebruiken. Bij de meeste hosting providers kun je alleen terecht wanneer er een probleem is. En dan nog alleen op hosting gebied.

Bij Biz2Web zien we dat anders. Met Biz2Web HaaS bieden we daarom altijd verschillende soorten hulp aan. Zo zorgen we er voor dat je zoveel mogelijk makkelijk zelf kunt doen als je prettig vind. En wanneer het lastig wordt helpen onze experts je graag verder. Maar wanneer dat is bepaal jij. Niet de SLA of de voorwaarden in een contract.

Wij helpen je ook om een betere WordPress developer te worden. Het succes van onze hosting wordt bepaald door het succes van jouw websites. Daarom delen we graag onze jarenlange WordPress-ervaring. Over tools, technische foefjes, plugins, maar ook marketing. Of hoe je een website-ontwikkeling verkoopt.

Hoe zit dat met de details?

(toch even een beetje technisch)

 • Dedicated server met Biz2Web HaaS dashboard.
 • Makkelijker dan ooit WordPress installaties uitrollen en updaten.
 • Websites worden automatisch (zonder jouw aandacht) bijgewerkt.
 • Websites bevatten bij uitrollen jouw plugins en jouw thema's.
 • Dedicated server voor het afhandelen van e-mail (voor klanten).
 • Expert beschikbaar wanneer het even iets te technisch wordt.
 • Automatische upgrade wanneer er meer websites bijkomen.
 • Incl. 3 development en 3 master websites.

Beschikbaar vanaf

€50 excl. BTW per maand

Commercieel interessant vanaf 3 websites.

Daarom Hosting as a Service:

Sublieme managed hosting met passie voor WordPress. Zo sta je er nooit alleen voor!

Kortgezegd ontzorgen wij jou qua techniek volledig. Jij focust op jouw specifieke expertise en op jouw klant. Jij bent immers de expert in jouw specifieke branche. We rekenen er zelfs op dat jij als geen ander weet wat jouw doelgroep nodig heeft. Laat ons de techniek verzorgen zodat jij jouw business kunt laten groeien zonder je over de bits en de bytes druk te hoeven maken.

Met Biz2Web Hosting as a Service heb je jouw technische zaken gegarandeerd op orde! Ons team van bevlogen experts zorgt hiervoor. We helpen je ook graag met je dagelijkse WordPress vragen. Dat is immers onze expertise. Zo maakt HaaS jouw leven als ondernemer makkelijker en leuker. Wij hebben FUN in wat we doen en dat merk je!

Interessant? Laten we kennis maken!

Denk je dat Biz2Web HaaS voor jou en jouw bedrijf interessant is? Wij maken graag kennis met jou!

Gebruik het volgende formulier om ons je telefoonnummer te sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Ben je er daaarna van overtuigd dat Biz2Web Haas ook wat is voor jou dan drinken we graag een keer een goede bak koffie met je.

We horen graag van je en wie weet tot snel!

namens team Biz2Web,

Roel & Saskia