Klanten aan het woord

Wil je jouw ervaring met Biz2Web delen? Klik dan hier.

Biz2Web is super klantgericht

Biz2Web is super klantgericht. Ik vroeg Saskia en Roel net of ze 'even' een domein voor me wilden aanmaken en een aantal pagina's hieraan konden toevoegen. Je gelooft het niet: ze doen het meteen voor je. Ook eerdere ervaringen zijn enorm positief. Nauw met Roel samengewerkt aan het maken van mijn website. Heel goed geworden en ... hij antwoordt je zelfs tijdens zijn vakantie :-).

profile-pic
Karin van Zuilen

Op Biz2Web kun je bouwen

Heel fijn zoals Saskia en Roel meedenken om je website optimaal te maken. Altijd snelle reacties op vragen, denken in oplossingen en nooit te beroerd om iets uit te leggen. Super om zo op jullie te kunnen rekenen als ik er niet uit kom met mijn website. Biz2Web helpt je het beste van jou en je bedrijf te tonen via je website. Een echt visitekaartje. Dank jullie voor de fijne samenwerking.

profile-pic
Jacqueline van Laar

De snelheid en het meedenken om de website méér dan alleen leuk en informatief te maken vind ik zeer waardevol!

Roel heeft mij snel en effectief kunnen helpen met het omgooien van mijn website. Die was voornamelijk informatief en zag er overzichtelijk uit. Nu is ie nog steeds informatief en overzichtelijk, maar meer dan dat is ie nu ook interactief en wat commerciëler. Dat miste ik op de oude versie van mijn website. Er is een double opt-in en een idealfunctie ingebouwd. En ben zelf wegwijs geworden in het werken met Thrive.

profile-pic
Selmar

Biz2Web denkt mee

Ik heb heel plezierig samengewerkt met Roel van Bommel van Biz2Web en werk nog steeds plezierig samen. Roel denkt mee, is razendsnel en beheerst de techniek. Hij heeft mij ook geleerd wat ik nodig heb om mijn website zelf verder te ontwikkelen. Onze website van dudokconsulting.nl ziet er eigentijds en toegankelijk uit! Dank daarvoor!

profile-pic
Gwen Dudok van Heel

Snelle service van Biz2Web

Vandaag goed en zeer snel geholpen door Roel van Bommel.
Direct reactie op een vraag, en extra informatie ontvangen. Top.
Ik ben weer helemaal blij met mijn Franse website en webwinkel.
Dit dankzij de ondersteuning van Biz2Web.

profile-pic
Miriam Piscaer

Snel en adequaat

Wij hadden met spoed een website nodig voor een groot project. Saskia heeft ons alle zorgen uit handen genomen en er stond al snel een goed werkende website, met een werkend betalingssysteem, die precies aan onze eisen voldeed. Sterke punten van Saskia zijn haar snelheid van reageren, flexibiliteit, de geleverde kwaliteit en het nakomen van de afspraken.

profile-pic
Marleen Derks
Psycholoog bij Zoetermeer-Psycholoog.nl

Topservice!

Al een flinke tijd met volle tevredenheid klant bij Biz2web. Vooral de service is iets waar veel bedrijven nog iets van kunnen leren.

profile-pic
Rogier Ensel

Meer dan fan van Biz2Web​!

Saskia Frankena is een bijzonder mens binnen een top bedrijf Biz2Web. Niet alleen weet zij heel goed om je bedrijf zo online neer te zetten (webshop/ membershipsite etc.) en je te laten nadenken (voortschrijdend inzicht) over de manier waarop jouw bedrijf online zichtbaar is. Zij ziet kansen en mogelijkheden en vertaalt dit. Ook helpt zij bij vraagstukken van jou als ondernemer door haar grote netwerk in te schakelen. Daarnaast is de hosting heel bijzonder - je koopt hosting en krijgt erbij een website ; kennisbank ; blogs met veel waarde ; geen zorgen meer over update die worden gedaan. Ik ben meer dan fan van Biz2Web​!

profile-pic
Gonny de Wit
Eigenaar Online Secretaresse Brabant via LinkedIn

Mijn website verkoopt beter sinds de aanpassingen van Biz2Web

Mijn websites verkopen beter sinds de aanpassingen van Biz2Web.
Meer bezoekers, meer bezoekers die klanten worden, een serieuze partij als je meer geld online wilt verdienen.

profile-pic
Tony Verheij

​Saskia (en Biz2Web) maken waar wat ze beloven

Toen ik op zoek was naar een partner bij de ontwikkeling van het platform dutchdesignstarter.com, kreeg ik vanaf vijf verschillende onafhankelijke bronnen het advies eens met Saskia te gaan praten! En dat heb ik dus gedaan.

​Saskia (en Biz2Web) maken waar wat ze beloven. Saskia denkt mee, komt met oplossingen. Maar het belangrijkste is dat ze denkt in mogelijkheden en win-win situaties. Waarbij samen-werken centraal staat. Ze begrijpt beide delen van het woord samen-werken als geen ander en heeft me vaak van goede adviezen voorzien.

profile-pic
Ireen Laarakker

Interessante lezing met concrete informatie

Hallo Saskia,

Hartelijk dank voor je interessante lezing gisteren in Veghel. Ik heb direct een aantal tips van je in praktijk gebracht.

profile-pic
Eric van den Heuvel

Website laten bouwen

Vorig jaar tot volle tevredenheid mijn website fijnvrijen.nl bij Biz2web laten bouwen. Ondanks de ingewikkeldheid van mijn site, ik heb en info, en consults en een webshop op 1 site. Is het 1 geheel geworden. Bij vragen wordt er over het algemeen super snel gereageerd, soms zelfs s'avonds in het weekend. Top!

profile-pic
Nienke Dekkinga

Biz2Web snapt het..

Biz2Web snapt het... Snapt ondernemers, snapt technofrustraties, denkt mee en komt met oplossingen. Zonder een bodemloze put van investeringen... En als er iets niet duidelijk is, wordt er gecommuniceerd en doorgevraagd. Heel fijn!

profile-pic
Saskia van de Riet

Biz2Web is er altijd voor me als ik ze nodig heb

Net als voor elke andere ondernemer, is het ook voor mij belangrijk dat ik me kan richten op mijn core business: startende ondernemers succesvol maken. Het is voor mij essentieel dat ik in mijn dienstverlening volledig kan vertrouwen op mijn online omgeving: mijn e-mail, autoresponders en mijn websites.

Biz2web is mijn steun en toeverlaat hierbij. Zij onderscheiden zich door hun heldere communicatie, doortastendheid, klantgerichtheid en hoge kwaliteit. Dank!

profile-pic
Oscar Bulthuis
Directeur / Eigenaar

Bijzonder deskundig en to the point

Hi Roel,

Ja sorry hoor, ik moet het toch weer even kwijt ... JIJ BENT GEWELDIG!!!​

Wat fijn dat je al zo snel reageerde, ik ga er nu mee aan de gang. Dankjewel!​

profile-pic
Corine Brundel

Biz2web begrijpt als geen ander wat goed werkt!

Biz2web biedt zoveel meer dan het maken van een site! Als geen ander begrijpen Roel en Saskia wat er voor nodig is om een site voor jou te laten werken. Omdat zij hun werk met hart en ziel doen, kan ik mijn werk met hart en ziel doen. Daar ben ik heel blij mee. Bij biz2web ben je echt in goede handen. Daar steek ik mijn hand voor in het vuur! Een echte aanrader, dus!

profile-pic
Janneke van Olphen

Superservice

Super Service! Kan het iedereen aanbevelen. Ze zijn kundig, inventief, denken mee op alle vlakken!

profile-pic
Margje van der Lei

De volgende website wordt ongetwijfeld weer door Biz2Web gebouwd. Daar hoef ik geen seconde over na te denken.

Samen met Saskia en vooral Roel van Biz2web aan de slag gegaan om een hele hoop ideeën die door mijn hoofd fladderden te laten samenkomen tot een mooie, overzichtelijk en vooral aansprekende website. Ik zou niet geweten hebben hoe er zelf aan te beginnen. De zeer persoonlijke en interactieve 1-op-1 aanpak die gehanteerd wordt, maakte dat mijn ideeën een structuur kregen die zichtbaar werd dankzij de structuur van de website. Er wordt vanuit Biz2Web met je meegedacht en dat meedenken gaat veel verder dan het opbouwen van een website. Het meedenken gaat over productplacement, visibiliteit, lead generation, follow up, ... En dan nog eens een alles in een zeer aangename samenwerkende stijl. Eens de website klaar was vond ik het zelfs jammer dat de wekelijkse contacten wegvielen.

profile-pic
Gert Govers

Helpt ondernemers echt vooruit met hun website

Saskia Frankena is een IT vakvrouw die zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Daarmee helpt ze ondernemers echt vooruit met hun website.

profile-pic
Jacqueline Moleman
via LinkedIn

Wil je jouw ervaring ook met ons delen? Klik dan hier.