Web Service & Support van Biz2Web

Wil jij altijd verzekerd zijn van ondersteuning op maat en een snelle service? Dan is Biz2Web Service™ echt iets voor jou. Kortdurende werkzaamheden die buiten de normale development of ondersteuning vallen kunnen hiermee eenvoudig worden opgevangen.

Voor alle lastige en ook minder lastige vragen waar jij tegen aanloopt. Of omdat het je boven je pet gaat, of omdat jij jouw tijd en aandacht liever aan jouw business of je familie besteedt, of gewoon omdat het even snel moet gebeuren.

Geen vraag is ons te gek. Ons team bijt zijn tanden graag stuk op jouw uitdagingen. Want vergeet niet, wat voor jou een hele uitdaging is, is voor ons dagelijks werk. Gegarandeerd dat wij omdat het onze passie is jouw probleem stukken sneller verhelpen dan jijzelf.

Biz2Web Service™ | Biz2Web maakt Internet Makkelijk

Biz2Web Maakt Internet Makkelijk. Ook voor jou!

Ook bij service vinden we het van belang dat vooraf duidelijk is waar je aan toe bent. Om die reden werken we bij Biz2Web met een zogenaamde Service & Support Strippenkaart. Hierbij spreken we van te voren samen af wat de maximale tijd is die we voor je kunnen besteden.

Natuurlijk kijken we daarbij naar de aard van je vraag en welke taken daar bij horen. Indien je wensen gedurende de werkzaamheden uitlopen of meer werk blijken dan dat van te voren met je is ingepland nemen we contact op en overleggen wat het beste is om hiermee te doen.

Bijkomend voordeel van een strippenkaart is dat het starten van werkzaamheden een laagdrempelige inzet vraagt waarbij jij ons per mail of telefoon eenvoudig verzoekt om gewenste taken uit te voeren. Hier komt vervolgens geen langdurig traject en het wachten op een akkoord bij kijken.

Per uur

Eenmalige Service

  • 1 jaar geldig
  • Afboeken per kwartier

€125 / uur*​

* prijzen ex. btw

Tot 4 uur

Af en Toe Service​

  • 1 jaar geldig
  • Afboeken per kwartier

€100 / uur*​

* prijzen ex. btw

4 uur of meer

Regelmatig Service

  • 1 jaar geldig
  • Afboeken per kwartier

€87,50 / uur​*

* prijzen ex. btw

Meer informatie over Biz2Web Service™

Een strippenkaart die je inkoopt bevat een aantal uren welke een jaar geldig zijn. Op het moment dat jij gebruik wilt maken van onze kennis en expertise gaan wij voor jou aan de slag. Wij houden voor jou bij hoeveel uur er verbruikt wordt en geven je een seintje als de strippenkaart bijna op is

Wat onze Biz2Web Service™ uniek maakt is dat wij ons graag als partner opstellen. We denken met je mee en zorgen dat jouw unieke kansen en mogelijkheden maximaal worden benut. Daarbij zoeken we naar de meest effectieve oplossing voor jouw bedrijf en jouw website.

Heb je bijzondere wensen of specifieke hulp nodig? Onderstaande service is ook mogelijk.

WordPress Website Verhuizen

Het overzetten van een website kan een lastig klusje blijken te zijn. Wij helpen je echter graag om je bestaande website bij Biz2Web onder te brengen. Hiervoor hebben we de verhuisservice in het leven geroepen. Voor een vast bedrag nemen wij het risico over en zorgen er voor dat je website zonder noemenswaardige down time of problemen bij ons op de server wordt gehost.

€87,50 / per website

E-mailprogramma Instellen

Ook het instellen van e-mail op een eigen computer is een klusje dat niet altijd voor iedereen van een leien dakje gaat. Om die reden heeft Biz2Web de dienst E-mail Service in het leven geroepen. Lukt het je zelf niet om een e-mailprogramma aan de praat te krijgen dan helpen we graag om dat op afstand in orde te maken op de computer naar keuze van de eindgebruiker. Ook hier geldt, voor een vaste prijs.

€37,50 / per e-mailadres

Heb je nog geen eigen website? Biz2Web regelt het zo voor je!

Wanneer je nog geen website hebt kunnen we deze ook niet voor je onderhouden natuurlijk. In combinatie met onze hosting heb je echter al een professionele website tot je beschikking vanaf €90 / jaar. Indien je hier zelf niet mee uit de voeten kunt kunnen wij op basis van Biz2Web Service™ helpen. Indien je helemaal niets zelf willen bouwen aan je website dan is Biz2Web Development™ een uitstekende keuze.

Biz2Web Hosting™

Biz2Web Development™