Onbezorgd PRO hosting van Biz2Web

Hosting ... is dat niet overal hetzelfde? ... Nou daar kunnen we kort over zijn, NEE!

Alhoewel je natuurlijk overal een "stukje" web krijgt waar jouw website kan staan houdt de overeenkomst daar zo'n beetje wel op. Bij Biz2Web vinden we namelijk dat je website jou en je bedrijf moet ondersteunen. En dat begint volgens ons bij goede hosting. Hosting die jou tijd en gedoe scheelt.​

150 websites in dagelijks beheer!

Open, transparant en brutaal eerlijk

We denken graag met je mee. Je krijgt dan ook gevraagd en ongevraagd, advies. Daarnaast bestaan onze diensten uit de meest effectieve oplossing voor veelvoorkomende zaken waar jij als ondernemer tegenaan loopt wanneer je online aan de slag gaat.

Dit is José

Twee jaar geleden werd haar functie bij haar oude baas opgeheven. 

Dit gaf haar de kans haar leven een nieuwe wending te geven​ en haar kwaliteiten in te zetten voor iets waar haar hart van gaat huppelen. 

Nu helpt zij ondernemers met een druk leven om orde en overzicht te krijgen en productiever te zijn met minder stress.

Om goed gevonden te worden heeft zij daarom een website nodig waar zij kan vertellen wat zij betekent voor haar klanten. En waar ze haar blogs kan publiceren.

Met de software van de Onbezorgd PRO heeft zij alles in huis om te zorgen voor een optimale connectie met de bezoekers en de social media. 

Plus rust, omdat zij zeker weet dat haar website veilig en up-to-date is.​

José | Onbezorgd PRO Hosting van Biz2Web

Lijkt dit je wel wat? Probeer het dan gewoon uit! De eerste 30 dagen kosten slechts €1.

Daan internet ondernemer met webshop | Biz2Web Onbezorgd Hosting

Dit is Daan

Daan onderzoekt graag wat de online mogelijkheden voor zijn bedrijf zijn.

Vorig jaar is daar een webshop bij gekomen, waar hij boeken en health-food producten verkoopt. Daan is een doener en als hij een idee heeft wil hij het graag meteen uitproberen.

Met het Onbezorgd PRO Plus pakket van Biz2Web kan hij dat ook. Alles bij de hand en als hij een vraag heeft kan hij die gelijk stellen aan één van de experts. 

Het beveiligde dataverkeer zorgt dat zijn klanten ​veilig hun gegevens achter kunnen laten. Wel zo rustig.

Dat Biz2Web het uitzoekwerk al voor hem gedaan heeft en zorg draagt voor de licenties scheelt hem veel geld en tijd. En tijd is ook geld tenslotte. 

Alles bij de hand om direct actie te ondernemen dat is wat mijn bedrijf nodig heeft ...

Dit is Christine

Christine werkt al 15 jaar als relatiecoach. 

Een paar jaar geleden besloot ze dat het tijd was om op een andere manier haar kennis en passie te delen. Zij wilde meer tijd over houden voor haar familie en hobbies.

Daarom heeft zij nu naast haar praktijk ook een online programma in meerdere talen. Dat maakt dat zij niet meer alleen uurtje-factuurtje hoeft te werken en haar werkgebied flink is uitgebreid.

Met het Onbezorgd PRO Premium​ pakket heeft zij een oplossing die het vele verkeer goed aan kan en de zekerheid dat alles up-and-running blijft. En met de 24/7 hotline voor support weet ze zeker dat er direkt aandacht is mocht dat nodig zijn.

Marlita | PRO Platinum Hosting van Biz2Web

Onbezorgd verder groeien, met de focus op mijn bedrijf en de toekomst 

Michiel | Onbezorgd Custom hosting van Biz2Web

Dit is Michiel

Michiel en zijn team helpen bedrijven om hun interne ICT zo optimaal mogelijk te krijgen. Eigenlijk de Biz2Web voor de PC. 

Daar hoort nou eenmaal een tip-top presentatie bij.

In de loop der jaren kwam er de behoefte aan een eigen beveiligde omgeving voor de medewerkers en één voor de klanten bij. Daarnaast zijn ze inmiddels onder verschillende noemers aktief in het buitenland en moesten er  meerdere website komen. 

​Al met al werden de eisen ten aanzien van de hosting zo specifiek dat er gekozen is voor een eigen server en een maatwerk oplossing. Met het Onbezorgd PRO VIP pakket kan het bedrijf van Michiel zich met een gerust hart richten op de eigen business en hun klanten. 

Hosting die past als een jas en doet wat het moet doen
Dat geeft rust en creëert groei ...

Om WordPress optimaal in te zetten is specialistische kennis nodig. Niet elke hosting-leverancier beschikt over deze kennis. Biz2Web host al sinds 2009 website op basis van WordPress en kan zich daarom oprecht WP specialist noemen. Belangrijk omdat we jouw website ook updaten. Dat betekent minder kopzorgen voor jou en dus meer focus voor je bedrijf.

Biz2Web Logo

Kies de Onbezorgd PRO Hosting die bij jou en jouw bedrijf past

Onbezorgd
PRO

Hosting met professionele website

De beste kwaliteit hosting met bijzonder goede ondersteuning. Je website up-to-date gehouden door Biz2Web en de zekerheid dat wij er voor jou zijn als je dat nodig hebt.

€180 / jaar

of €18 / maand

Onbezorgd
PRO Plus

Hosting voor commerciële  websites

Webshops en membership websites zijn niet meer weg te denken tegenwoordig. Neem je jezelf dus serieus als ondernemer dan zorg je dat daar meer dan goede hosting onder zit. 

€265 / jaar

of €28 / maand

Onbezorgd
PRO Premium

Voor websites met hoge eisen

High-performance hosting. Voor als je website de backbone van jouw bedrijf is.  De enige keuze voor ondernemers die zich realiseren dat hun website altijd op alle vlakken optimaal moet functioneren.

€360 / jaar

of €38 / maand

Details Onbezorgd PRO

Details Onbezorgd PRO Plus

Details Onbezorgd PRO PRemium

Onbezorgd PRO Hosting van Biz2Web bevat altijd:

 • 150+ Premium Thema's om te kiezen
 • Biz2Web Premium Plugin Pakket
 • Thrive Content Builder plugin
 • Automatische dagelijkse back-up
 • Terugzetten backup bij calamiteit
 • Updates verzorgd door Biz2Web
 • 1 .nl, .be, .com of .eu domein
 • 5, 10 of 25 e-mailaccounts
 • Support via forum
 • Meertaligheid mogelijk (optioneel) *

Denk je nu "dit lijkt me wel wat!"? Probeer Onbezorgd PRO dan gewoon 30 dagen uit voor slechts €1.

Techniek

Al onze hosting is inclusief een Werkende WordPress Website. Een unieke combinatie van (premium) plugins en thema's die uitgezocht om jou zo snel mogelijk bij je doel te brengen. Die krijg je er van ons bij.

Experts

Omdat WordPress "gratis" is denken veel mensen dat ze er zelf goed mee aan de slag kunnen. En dat klopt. Als je echter bekijkt hoeveel tijd het kost om dingen goed te regelen is "gratis" nogal een relatief begrip. 

Systeem

Biz2Web heeft dankzij haar jarenlange ervaring een heleboel zaken al voor je opgelost. Met de hosting van Biz2Web heb je de volgende vragen nooit meer:

 • Welke plugins zorgen voor die of die functionaliteit?
 • Wat is er allemaal nodig om je website voor je bedrijf te laten werken? 

Support

Onze experts helpen je ook bij al je WordPress- en internetgerelateerde vragen. Dat kan 24/7 via ons forum, e-mail of telefoon. Indien nodig nemen wij contact met je op om naar de beste oplossing te kijken. Met onze de PRO Premium en PRO VIP ​pakketten garanderen we je zelfs een response van minder dan 24 uur. Wel zo'n veilig gevoel.

Bijzonder wensen of andere functies nodig?
Ook daar kan Biz2Web mee helpen.

Onbezorgd PRO Hosting  is ontwikkeld om in 99% van de gevallen snel een effectieve oplossing te bouwen voor elk type ondernemer. Wanneer jij tot de overige 1% behoort is dat bij Biz2Web geen punt. We denken graag met je mee en kunnen allerlei bijzondere wensen voor je website verzorgen. Heb je als bestaande klant bij Biz2Web dus bijzondere wensen of behoefte aan andere functionaliteit?

Neem vrijblijvend contact met ons op via contact@biz2web.nl of 024-6690526.

E-mail Only

Geen behoefte aan een website maar toch gebruik maken van een professioneel e-mailadres? Biz2Web helpt je graag verder. Wij leggen je domeinnaam vast en regelen dat je er mee kunt e-mailen.

€60 / jaar

(excl. BTW)

Domeinregistraties

Wil je een domeinnaam registreren dan is dat geen probleem bij Biz2Web. In naam van onze klanten registreerden wij de afgelopen 5 jaar al meer dan 200 domeinnamen met alle voorkomende extensies.

v.a. €10 / jaar

(excl. BTW)

Losse Doorverwijzing

Een 2e domeinnaam die je aan website koppelt heet een doorverwijzing. Heb je hier interesse in dan registreren wij desgewenst een 2e domeinnaam voor je en verwijzen het adres naar je website door.

€5 / jaar

(excl. BTW)

Heb je al een website en wil je deze bij Biz2Web hosten? Dat kan natuurlijk ook!

Wanneer jij het beu bent om zelf alles te moeten regelen met betrekking tot jouw WordPress website dan helpt Biz2Web je graag om dit op te lossen. Wanneer je wilt verhuizen wij jouw website naar onze servers en beheren jouw website voortaan voor jou. Inclusief alle onze Premium Plugins en Thema's.

Je hebt geen tijd om zelf aan een website te werken? Geen probleem bij Biz2Web!

Onze ontwikkelaars weten precies wat jij als ondernemer nodig hebt om je website voor jouw bedrijf te laten werken. We helpen je dan ook graag verder als het aankomt op het bouwen van de volgende website. Neem voor meer informatie een kijkje op onze pagina over Web Development. 

Precies wat je nodig hebt: hosting die meebeweegt met de groei van jouw bedrijf!