Dit doe jij toch niet op jouw website hè!?

Je kent ze wel: van die mensen die je toevallig op een feestje tegenkomt.  Je raakt aan de praat, glaasje wijn of een biertje er bij. 

Voor je het weet sta je naar een eindeloze monoloog te luisteren over het wel en wee van deze persoon. Meestal òf wel -òf wee trouwens. Als je eindelijk met goed fatsoen weg kunt slaak je een zucht van opluchting.

vertelt jouw website het juiste verhaal - One-liners voor Eénpitters - Biz2Web en Schrijfsessies.nl

Of je komt iemand tegen die gelijk heel vertrouwd voelt. Iemand die jou vragen stelt, laat blijken je te begrijpen. Waar je een echte dialoog mee opbouwt. Je blijkt van alles gemeen te hebben. Je rolt van het ene onderwerp in het andere en vult elkaar aan. Opeens blijkt het feestje afgelopen. Jammer, nu al?

Maar nu jouw website, hoe praat jij daar?

De kunst is om een website te maken waarbij jouw bezoeker het gevoel heeft in het juiste gesprek gekomen te zijn. Een echte dialoog is wel lastig. Het blijft zenden van data. Tenzij je de hele dag in de chat zit natuurlijk.

Je wilt het gevoel hebben dat een website speciaal voor jou geschreven is. Dat er eindelijk iemand is die jouw pijn of verlangen ziet en begrijpt. Die je kan helpen om verder te komen. Die een verschil, klein of groot kan maken in jouw leven.

Het lijkt misschien tegenstrijdig, maar in wezen zijn de mensen niet geïnteresseerd in jou. Ook niet in jouw diploma’s in jouw wel en wee, tenzij het gerelateerd is aan hun vraag, hun pijn, hun verlangen. Ze zoeken uiteindelijk een oplossing, geen product of dienst.

Waar ze de oplossing voor zoeken...dat kun jij helder en pakkend verwoorden. Omdat jij jouw klanten kent. Omdat jij jezelf kent. Die unieke combi maakt jouw waarde.

Denk er maar eens over na:

Als er is gelukt wat hij wil dat er lukt, wat is er dan veranderd in het leven van jouw klant… Hoe is zijn leven veranderd op het gebied van tijd, financiën, relaties, gezondheid…

Dat kan klein zijn of heel groot. Afhankelijk van wat de vraag is en wat jij aanbied.

Over mij gaat over jou

Kijk maar eens naar jouw “over mij” verhaal.

Is het een kijk-mij-eens-monoloog? Of is het een verhaal waarin je laat zien hoe jij jouw ervaring inzet voor die lezer. Hoe jij hem daardoor begrijpt?

Een soms subtiel verschil dat een wereld uit kan maken.

In onze workshop “One-liners voor Eénpitters” gaan we ook daar mee aan het werk.

​Naast het schrijven van pakkende One-liners leer je nog meer.

Op een interactieve manier leer je hoe je de taal gebruikt op jouw website. We hebben het over wat je het beste op welke plek zet. Welke woorden horen bij het type mensen dat jij graag als klant wilt. Kijken naar de vraag achter de vraag. Dat is waar je mensen raakt.

Er zijn nog 4 plaatsen vrij!

Nu met LAST-minute korting

Enkele ticket 97  €57*

extra voordelige
Duo ticket €137 €87*

* prijzen excl. btw

Over Saskia Frankena

Ik wil dat Biz2Web de partij is waar jij je thuis voelt. Mijn achtergrond in zowel de ICT als het onderwijs breng ik bij Biz2Web samen. Dat is handig bij het vertalen van jouw wensen naar een goede oplossing.

Laat een reactie achter: