Thrive Content Builder, Veni, Vidi, Vici!

Ok... nu hebben we toch iets moois te delen!

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat we er eerst zelf even mee hebben gespeeld. Stilletjes. Nou ja stil… de enthousiaste kreten gingen via Skype en WhatsApp over en weer.​

More...

Wat ons dan zo enthousiast kreeg? Alles wat je hier nu ziet eigenlijk!​ Letterlijk alles...Deze GAME CHANGER is de tool waarmee wij ook onze eigen website volledig hebben ge-revamped.​ De tool waarmee we dit artikel in onze kennisbank nu hebben aangemaakt.

The name of the Game? THRIVETHEMES en hun waanzinnige TCB (Thrive Content Builder).

Wil je weten hoe ook jij makkelijk mooie en vooral converterende websites maken.​ Bekijk dan deze video...

De guys van Thrive hebben echt heel goed begrepen waar wij (en met ons velen) al lange tijd naar op zoek waren. Een makkelijke tool om op eenvoudige wijze prachtige layouts en pagina's te maken. 

OptimizePress leek hierin een oplossing te zijn, maar wij liepen tegen teveel bugjes en mismatches met thema’s en plugins aan. En dus klanten die er toch maar moeilijk mee overweg kunnen.

Want wat wil jij uiteindelijk… klanten toch!? Bezoekers op jouw website die klanten worden. De droom van elke ondernemer!

Maar wel zonder allerlei moeilijk technisch gedoe natuurlijk. En dat blijkt voor veel mensen toch niet zo simpel als dat het lijkt in WordPress. Iets waar wij dan ook een groot deel van de dag druk mee zijn.

En dat doen we graag hoor. Begrijp ons niet verkeerd. Maar het is soms wel lastig om iemand te zien worstelen terwijl wij weten dat deze persoon eigenlijk gewoon iets heel simpels wil.​

De grootste frustratie voor klanten is wel dat je soms snel iets moet kunnen maken of wilt bijsturen. En dan merk je dat het niet werkt, en natuurlijk net wanneer je een actie hebt die NU de wereld in geslingerd moet worden. Frustrerend en lastig als je daarbij steeds een webbouwer of een neefje in moet schakelen.​

​NO MORE!

Met de Thrive Content Builder is dit echt verleden tijd.

Denk je eens in. Met Thrive heb je een “bibliotheek” aan:

 • Landing-, lead en salespages klik en klaar.
 • Elementen die je kunt slepen naar jouw pagina’s.
 • Testimonials.
 • Prijstabellen.
 • Buttons​.
 • Icoontjes.
 • Responsive videos.
 • Call To Action boxes.
 • Count Down Timers.
 • Etc.
 • Etc.

De lijst lijkt eindeloos. Thrive heeft zijn eigen stijlvolle thema’s die helemaal ingericht zijn op conversie. Én je kunt de Thrive Content Builder gebruiken als je een ander thema hebt. Al met al dus een waanzinnige aanvulling als je gebruik maakt van WordPress.

Een echte WYSIWYG… What You See Is What You Get!

De grootste WOW voor ons en de waarde die wij zien voor jou als ondernemer is wel dat je nu de opmaak van jouw pagina of bericht via de voorkant van jouw website kunt regelen. Je ziet gewoon gelijk wat het wordt. Slepen, kleuren aanpassen als je dat wilt, tekst, foto’s er in. Klaar. Niet goed? Dan klik je op het kruisje en begin je opnieuw.

Dit geeft jou zoveel meer mogelijkheden en scheelt jou zoveel in jouw slagkracht!

Andere Visual Editors en WordPress zelf zijn abstract en tijdrovend. De Thrive Content Builder daarentegen is erg intuïtief, drag and drop, letterlijk. Je hoeft niet meer eindeloos heen en weer zoals in ander visual editors.

Reactie van een klant: "Tadaaa.... wat een geweldige editor! Weg met OptimizePress!​"

Je kunt de Content Builder in elk gewenst thema gebruiken. Echter gebruik je hem samen met een thema van Thrive zelf, dan heb je nóg meer mogelijkheden.

De Contentbuilder: gericht op conversie

Ik noemde al de lead en sales pages. Wij krijgen hier veel vragen over van klanten. En terecht! Maar meestal betekent het dat we een thema aardig moeten verbouwen. Of dat je genoegen moet nemen met een “quasi” lead- of salespage. Sub-optimaal zullen maar zeggen.

In een Thrive theme zitten deze pagina’s er standaard al in. Klaar om jouw inspirerende idee te delen.

Ook allerlei andere elementen die jou helpen om duidelijk te maken wat jij te bieden hebt zijn aanwezig.

Zo heb ik als voorbeeld een prijstabel voor onze hosting gemaakt. Echt een “zo heb je niets - zo heb je iets” ervaring! Wij vinden dat dit echt een doorbraak is in de mogelijkheden die een eigen website jou gaat bieden.

Zozeer zelfs dat wij jou deze software graag geven als je jouw website bij ons host. Zodat jij supermakkelijk supersnel superconverterende websites kan maken. Want jouw succes is ons succes.

Thrive Content Builder standaard bij Biz2Web Hosting™ vanaf Basic

Natuurlijk kun je het ook zelf aanschaffen en lekker aan de slag gaan op jouw eigen website. Net waar je voorkeur naar uitgaat.

Waar je ook voor kiest. Lees nog even door. We zijn er bijna!​

Gratis Webinar over Thrive Content Builder

Omdat we zo enthousiast zijn over Thrive willen we dat graag op nog een andere manier met je delen. Zodat je (als klant) kunt beleven hoe intuïtief de Thrive Content Builder werkt en wat deze voor jou kan betekenen.

We nodigen je daarom van harte uit om deel te nemen aan ons (eenmalige) gratis webinar dat Saskia zal geven. Een beetje als een soort feestje ter gelegenheid van onze nieuwe website en ook om te vieren dat we jullie iets heel moois kunnen geven.

Wil je echter zelf aan de slag met de Thrive Content Builder...

Doe dan mee met de Bossche Bollen training over Thrive

Donderdag 16 april in Den Bosch van 10 tot 17 uur.

Mis dit dus niet!

Het webinar is inmiddels al geweest. Je kunt het hier nog een keer bekijken

​​

Over Saskia Frankena

Ik wil dat Biz2Web de partij is waar jij je thuis voelt. Mijn achtergrond in zowel de ICT als het onderwijs breng ik bij Biz2Web samen. Dat is handig bij het vertalen van jouw wensen naar een goede oplossing.

Laat een reactie achter:

1 comment
Neem deel aan dit gesprek