Parallax-effect met Thrive Contetn Builder | Biz2Web

Parallax-effect: beter "in beeld"

Pareltjes

Soms ontdek je iets waarvan je helemaal blij wordt. Omdat het je helpt, dingen er makkelijker van worden. Of gewoon omdat het mooi is. Als techneut kan ik het niet laten om er dan mee te gaan spelen. Kijken wat er mee mogelijk is en kijken waar het "stuk" gaat.

De illusie van beweging

Zo kwam ik laatst het parallax-effect tegen. Daarbij lijkt het of er een voorgrond over de achtergrond schuift. Niet in alle situaties toepasbaar, maar in sommige gevallen zeker een hele mooie toevoeging.

Volgens mij zijn wij als mensen zo geprogrammeerd dat bewegende beelden meer de aandacht trekken dan stilstaande. Daar moet je wel een beetje gedoseerd mee omgaan natuurlijk, maar slim ingezet voegt het zeker wat toe.

Je kunt zo het gevoel, de sfeer die bij jouw bedrijf past dynamischer in beeld brengen, zonder ruimte in te leveren ten opzichte van de tekst. Die gaat er immers overheen.​

Bekijk de video hierboven om een indruk te krijgen.

Wat zijn jouw creatieve ingevingen​?

We zijn heel benieuwd of jij al mogelijkheden voor je ziet. Wat zijn jouw creatieve ingevingen​?

Wat zou jij heel graag "in beeld" willen brengen over jou en jouw bedrijf​?

Lijkt het je leuk om dit zelf eens vrijblijvend uit te proberen, dan kan dat! De Thrive thema's en Thrive Content Builder waarmee je dit doet zijn een onderdeel van ons Onbezorgd PRO Hosting pakket. Lees hier verder hoe dat werkt:

Over Saskia Frankena

Ik wil dat Biz2Web de partij is waar jij je thuis voelt. Mijn achtergrond in zowel de ICT als het onderwijs breng ik bij Biz2Web samen. Dat is handig bij het vertalen van jouw wensen naar een goede oplossing.

Laat een reactie achter: