Easy WordPress Website: help, helper, helpst?

We can help you! | Easy WordPress WebsiteEasy WordPress Website, voordat het boek een feit was en de website de lucht in ging was dit voor veel mensen meer een wens dan een gegeven.

Sinds zo’n tweeëneenhalve maand echter, is Easy WordPress Website voor enkele honderden bezoekers al een steun in de rug geweest om hun eigen website op te zetten en te beheren.

Natuurlijk ook in combinatie met de Webwise Webinars op dinsdagavond. Hier krijg je in een kleine setting online direct antwoord op je vragen. En kun je op scherm meekijken, zodat je het later nog makkelijker kunt reproduceren

En ondertussen hebben wij ook niet stil gezeten…

Het boek is herschreven en heeft betere afbeeldingen gekregen. Binnenkort zal het zijn weg via nog meer kanalen vinden naar mensen die graag hun eigen site willen installeren en beheren.

De Webwise Webinars worden regelmatig bezocht en de issues met de techniek zijn opgelost. Nooit geweten dat je het zo warm kon krijgen van een gesprek, als toen de techniek het af liet weten. Gelukkig bleven de mensen dapper en trouw terugkomen. Dank dat wij jullie zo mogen helpen!

Natuurlijk proberen wij te luisteren naar onze klanten en bezoekers. Zo horen we al veel waar jullie als WordPress en internetgebruikers tegen aanlopen.

En toch….toch hebben wij het gevoel dat we jullie nog beter kunnen helpen…

Ken jij het dat je

  • Na het lezen van Easy WordPress Website het idee hebt dat je het moet kunnen maar je loopt toch ergens in vast?
  • Vaak denkt dat jij toch iets met Internet Marketing moet?
  • Of juist Social Media?
  •  Je je een slag in de rondte met al die software-paketten om jouw administratie bij te houden, in plaats van jouw business ui te voeren?
  • Wel wilt bloggen, maar dat ieder artikel jou drie dagen kost?

Zomaar een paar vlakken waarop wij jou kunnen helpen.

Maar graag horen wij van jou waar jij nou specifiek mee geholpen bent. Wat maakt dat jij weer stappen kunt zetten in jouw online ondernemerschap. Je Business naar het Web brengen.

Wij nodigen je uit dit te delen in het reactieveld hieronder en ongetwijfeld komt jouw vraag dan binnenkort aan bod.

Natuurlijk kun je ook aanschuiven op de wekelijkse Webwise Webinar...iedere dinsdag van 20.00 tot 21.00 uur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Saskia Frankena

Ik wil dat Biz2Web de partij is waar jij je thuis voelt. Mijn achtergrond in zowel de ICT als het onderwijs breng ik bij Biz2Web samen. Dat is handig bij het vertalen van jouw wensen naar een goede oplossing.

Laat een reactie achter: