Design vs Content: een website die werkt

Maak je geen zorgen! | Easy WordPress WebsiteHerken je dat? Je neemt eens contact op met een webbouwer. Je hebt helemaal in je hoofd wat jouw huisstijl is, of misschien nog wel moet worden. Het liefst wil je dat jouw bezoekers het er nog lang over hebben hoe mooi jouw site wel niet is. Maar vervolgens valt de prijs je nogal rauw op je dak. Je had natuurlijk niet verwacht dat het gratis zou zijn, maar een duizendje of wat is toch wel flink boven je budgettaire macht.

En nu? Dan maar geen site? Ben je nu lost met je business?

NEE!

Dit is nu precies wat wij bij Easy WordPress Website willen uitdragen. JIJ kunt het ZELF!

Iedereen kan zelf een website installeren en inrichten. Doe je het met onze pipl.es dan heb je zelfs standaard automatisch een volledig ingerichte website tot je beschikking.

Maar er is MEER!

Had je al aan de content gedacht, had je dus al bedacht en klaar wat jouw bezoekers gaat verleiden om jouw klant te worden? Geloof me, plaatjes en design zijn niet totaal onbelangrijk, maar zonder content ben je nergens.

Het mooiste bewijs vind ik de website van Easy WordPress Website zelf. Beslist geen super-beauty, ik weet het, maar….HIJ WERK! Elke dag komen er nieuwe inschrijvingen binnen. Steeds meer mensen komen via Easy WordPress Website bij onze Webwise Webinars.

En zeker weten: Google kijkt niet naar jouw design. Google kijkt naar de inhoud. Wat heb jij te bieden, heb je wel wat te bieden?

Boeken, informatie | Easy WordPress WebsiteBeetje vreemd toch, zou zoekmachine dat kunnen beoordelen? Ja tot op zekere hoogte dus wel. Grofgezegd: als er voldoende relevante zoekwoorden op jouw pagina’s staan, als de site voldoende tekst per pagina bevat en niet dezelfde tekst is als op andere sites, dan ziet Google dat als een waardevolle toevoeging.

Daarmee probeert Google het natuurlijk gedrag en de wensen van jouw bezoekers in te schatten en op basis daarvan de waarde van jouw site te bepalen.

Dus, om even terug te komen op het begin van deze blog: dat kun jij heel goed zelf! Tenslotte ben jij de expert op jouw vakgebied, weet jij waar jouw klanten behoefte aan hebben en hoe je ze kunt helpen.

En wij? Wij zijn er voor jou. Bijvoorbeeld vanavond al op onze wekelijkse Webwise Webinar. Want dat is onze expertise: hoe richt ik een WordPress website zo in dat hij gevonden wordt en verkoopt. En daar helpen we je graag bij. Om het zelf te doen dus.

Graag tot vanavond om 20.00 uur bij de Webwise Webinar. Een andere keer mag natuurlijk ook.

Wel eerst even inschrijven graag op webwisewebinar.nl

 

 

 

Over Saskia Frankena

Ik wil dat Biz2Web de partij is waar jij je thuis voelt. Mijn achtergrond in zowel de ICT als het onderwijs breng ik bij Biz2Web samen. Dat is handig bij het vertalen van jouw wensen naar een goede oplossing.

Laat een reactie achter: