Onze filosofie:

    1) Techniek is nooit een belemmering om een idee te realiseren.

    2) Wij werken open, transparant en samen met klanten en partners.

Wij denken in termen van samenwerking. Voor en door onze klanten dus. Alleen zo kunnen wij excelleren in hetgeen waar wij goed in zijn. Daarnaast denken we met je mee. Vanuit onze ervaring als ondernemer en onze expertise op het gebied van internet.

Wij geloven dat je tegenwoordig enkel op basis van deze kernwaarden succesvol kunt ondernemen. Onze aanpak kenmerkt zich door een laagdrempelige en toegankelijke werkwijze. We've got you covered is dan ook ons motto!

Wij werken pro-actief aan de websites van onze klanten en lossen problemen op voordat ze ontstaan. Dit vraagt een grote mate van vertrouwen en commitment en dat inspireert ons dagelijks om het beste in onszelf en onze klanten naar boven te halen.

De kortste weg van A naar B is een rechte lijn.

Biz2Web ondersteunt ondernemers daarom met een combinatie van web- en business development. Wij focussen op de techniek en verhogen zo het rendement van je website en je onderneming. Kort gezegd zorgen we er voor dat jouw website opvalt en dat jij je kunt focussen op je business in plaats van je website.

Biz2Web maakt internet makkelijk voor ondernemers! Waarom zou je moeilijk doen als het makkelijk kan?

Saskia Frankena Managing PartnerIk wil dat Biz2Web de partij is waar jij je thuis voelt.

Mijn achtergrond in zowel de ICT als het onderwijs breng ik bij Biz2Web samen. Dat is handig bij het vertalen van jouw wensen naar een goede oplossing. 

Roel van Bommel Managing PartnerHet leven draait om groei. Stilstand is achteruitgang.

Met mijn achtergrond in de techniek en een sterke drive om het beste in mensen boven te halen zorg ik er voor dat mens en technologie in harmonie samenwerken.

Gonny de Wit BackofficeIk sta je graag te woord als je belt en help Biz2Web met het backoffice en administratieve zaken.

Mijn werk aan de achterkant zorgt dat zaken aan de voorkant gesmeerd lopen. Ik behandel inkomende vragen en let er op dat de juiste persoon weet wat hij of zij moet weten.

Marten KenbeekTechniek

.

.

Niels HartGrafische Vormgeving

.

.